ATALANTA I FEJENORD SLAVILI U LIGI ŠAMPIONA: Italijani deklasirali Šahtjor, Đirona svojim greškama pogurala tim iz Roterdama ka tri boda

Filip Milošević

02. 10. 2024. u 21:01

Fudbaleri Fejenorda savladali su kao gosti Đironu rezultatom 3:2, dok je Atalanta deklasirala Šahtjor u Hamburgu 3:0 u mečevima drugog kola Lige šampiona.

АТАЛАНТА И ФЕЈЕНОРД СЛАВИЛИ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Италијани декласирали Шахтјор, Ђирона својим грешкама погурала тим из Ротердама ка три бода

FOTO: FK Crvena zvezda

Atalanta sad ima četiri boda, Fejenord tri, Šahtjor bod, dok je Đirona bez boda.

Đirona nije uspela da osvoji prvi bod u debitantskom meču u Ligi šampiona na domaćem terenu. David Lopez je doveo Đironu u vođstvo u 19. minutu, ali su gosti brzo preokrenuli. Jangel Herera je dao autogol u 23. minutu, a Antoni Milambo je u 33. minutu  doneo vođstvo Fejenordu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U 36. minutu Fejenord je mogao do 3:1, ali je udarac Ajasea Uede sa penala odbranio golman Đirone Paulo Gazaniga. U 67. minutu i domaćin je imao penal, ali je Bojan Miovski loše šutirao, pa mu je golman Timan Velenrojter odbranio. 

Đirona je izjednačila u režiji Holanđana, Arno Danžuma je bio asistent, a Doni van de Bek strelac. Fejenord je ipak stigao do pobede, Ladislav Krejči je nespretno dao autogol u 79. minutu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Atalanta je u Hamburgu deklasirala Šahtjor. Štoper gostiju Berat Đimsiti najbolje se snašao posle centaršuta Ademole Lukmana i uspeo je da pošalje loptu u mrežu sa peterca.

Atalanta je mogla da duplira prednost u 36. minutu, ali je Lukman pogodio stativu.

Nigerijac je ipak u 44. minutu povećao na 2:0 posle asistencije Seada Kolašinca.

Defanzivac Raul Belanova je golom u 48. minutu rešio pitanje pobednika, a asistent je bio Davide Zapakosta. Srpski reprezentativac Lazar Samardžić odigrao je ceo meč za Atalantu.

U preostalim mečevima dana od 21 čas igraju: Lil - Real, Aston Vila - Bajern, Lajpcig - Juventus, Benfika - Atletiko, Liverpul - Bolonja, Dinamo Zagreb - Monako, Šturm - Klub Briž.

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde



 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)