ZVEZDA NIJE NAJGORA! Evo na kom mestu se nalazi šampion Srbije posle drugog kola Lige šampiona

Novosti online

03. 10. 2024. u 08:14

Završeno je i drugo kolo Lige šampiona, a stvari na tabeli su sada potpuno drugačije. Posle neverovatne večeri drugog dana drugog kola elitnog evropskog takmičenja došlo je do promena.

ЗВЕЗДА НИЈЕ НАЈГОРА! Ево на ком месту се налази шампион Србије после другог кола Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Ono što najviše zanima navijače u Srbiji jeste koje mesto zauzima Crvena zvezda na tabeli, a s obzirom na to da je ona za sada još uvek bez bodova, ono i nije za pohvalu.

Posle poraza od Benfike (1:2) u prvom i Intera (0:4) sinoć u drugom kolu, tim trenera Vladana Milojevića sada zauzima 33. poziciju na tabeli. Iza Zvezde su sada samo Slovan, Salcburg i Jang bojs koji imaju lošiju gol-razliku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zanimljivo je i na vrhu, gde lidersku poziciju ima Dortmund, a prati ga najprijatnije iznenađenje - francuski Brest koji je u prva dva kola bio bolji od Šturma i Salcburga. Maksimalan učinak imaju i Benfika, Leverkuzen, Liverpul, Aston Vila i Juventus.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Plasman obezedio Sofascore

Dinamo je sinoć uspeo da dođe do boda (a imao je i pobedu) te je neutralisao debakl iz prvog kola, kada ih je Bajern pregazio sa 9:2. Hrvatski tim je na taj način uspeo da prestigne ekipu iz Ljutice Bogdana.

Zvezdina šansa za prve bodove biće protiv Monaka, koji je naredni rival crveno-belih. Taj meč se igra u Monaku na stadionu Luj II 22. oktobra od 18.45.

BONUS VIDEO:  "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU 6 MESECI: Niko nije znao šta joj je, aonda su joj saopštili strašne vesti