BOMBA JE EKSPLODIRALA! Nenad Lalatović napustio Mladost iz Lučana i ide tamo gde je nekada bio heroj

Novosti online

07. 10. 2024. u 07:40

Nenad Lalatović se vraća na mesto uspeha!

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА! Ненад Лалатовић напустио Младост из Лучана и иде тамо где је некада био херој

FOTO: M. Vukadinović

Temperamentni stručnjak uskoro će i zvanično postati trener Vojvodine, kluba sa kojim je osvojio Kup Srbije 2020. godine, preneo je Informer. On je o svojoj nameri već obavestio čelnike Mladosti iz Lučana, tako da je ostalo samo da potpiše ugovor i potom zaduži trenerku u SC Vujadin Boškov.

Dugo je figurirao kao potencijalni šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović. Međutim, prednost su dobijali drugi. Kako je u intervjuu Mocart sportu rekao, njega je kaznio jedan politički moćnik blizak Vojvodini...

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Lalatović je bio na pragu povratka u Vojvodinu i marta ove godine. Tada je sa upravom "stare dame" postigao sporazum o trogodišnjem ugovoru, vrednom oko 150.000 evra na godišnjem nivou. Sve je bilo dogovoreno, ali je potom spuštena rampa.

Međutim, Lalatović se vratio na veliku scenu sjajnim vođenjem lučanske Mladosti. Od kada je preuzeo klub iz Dragačeva, Lalatović je nanizao šest pobeda uz jedan poraz. Bio je to signal za upravu Vojvodine da reaguje, posebno što je Krtolica bio prelazno rešenje.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Prema saznanjima Mocart sporta, Nenad Lalatović će sutra, posle sednice UO, biti promovisan u novog trenera Vojvodine, sa kojom će potpisati ugovor na dve godine. Predstavljanje će biti obavljeno u sredu. Poznato je da će u radu Nenadu Lalatoviću pomagati Milan Vještica i Vidak Bratić, dok će trener golmana biti Jovanić.

(Mocartsport/Informer)

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ZA PREVENCIJU GOJAZNOSTI I DIJABETESA: Dečja bolnica u Novom Sadu dobila najsavremeniju Inbody vagu