KAKO JE OVO MOGUĆE? Aguero tužio Barselonu, a sve zakomplikovala osiguravajuća kuća

Novosti online

08. 10. 2024. u 22:37

IAKO je Serhio Aguero na poziv Lionela Mesija stigao u Barselonu, za koju se, ruku na srce, nije naigrao, mogao bi da ostane u jako lošem sećanju navijačima u Kataloniji.

КАКО ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? Агуеро тужио Барселону, а све закомпликовала осигуравајућа кућа

Tanjug/AP

Zbog zdravstvenih problema Argentinac je otišao u penziju, sa ljudima u klubu ostao je u dobrim odnosima, imao je čak i pojedine novčane garancije koje nisu ispunjene. 

Aguero je posredstvom svojih zastpunika odlučio da preko suda traži tri miliona evra preostalih primanja iz Barselone, za koju je upisao pet nastupa, ali na terenu proveo ukupno 165 minuta!

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Naime, kada je Aguero stigao kao slobodan igrač leta 2021. godine potpisao je ugovor do 2023, ali je već krajem oktobra u prvoj sezoni doživeo gušenje na meču sa Alavesom zbog čega je neposredno posle toga i završio karijeru i otišao u penziju.

Tada je odlučio da se odrekne celokupne svoje plate iz druge godine ugovora, dok je Barsa odlučila da mu isplati preostalu zaradu do kraja prve godine ugovora.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Međutim, tadašnji direktor Mateu Alemani poručio je da će mu preostale plate do juna 2022. biti isplaćene preko osiguravajuće kompanije, sa kojom Barselona ima ugovor u ovakvim situacijama i upravo je ona i napravila problem.

Naime, iz te kompanije su ustanovili da nisu u obavezi da pokriju Barsino osiguranje zbog Aguerovog problema sa srcem, jer tu "povredu" nije zadobio kao član katalonskog kluba, već i mnogo ranije! 

Zna se da je Aguero osetio pojedine srčane probleme i kao član Sitija, o čemu je bilo i javno reči, ali su njegovi zastupnici  dostavili lekarske izveštaje koji dokazuju da su te novonastale aritmije potpuno drugačiji srčani problemi od onih prethodnih. I tu je došlo do kompletnog zastoja oko Aguerove isplate.

Aguero i dalje nije dobio svoja tri miliona evra, koja potražuje preko suda, dok je Barselona uverena da je to trebalo da pokrije pomenuta osiguravajuća kompanija.

Aguerovi zastupnici su tražili da mu se isplate ta tri miliona vansudskim sporazumom, spremni su i na isplatu u ratama, jer Argentinac želi da ovu priču reši iza zatvorenih vrata i bez mnogo buke, jer ne želi da našteti ni svoj, a ni ugled kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije