UBIJEN RIKARDINJO! Brazil zavijen u crno zbog smrti poznatog fudbalera

Novosti online

09. 10. 2024. u 10:00

Užasne vesti potresle su Brazil pretprošle noći. Mladi fudbaler Rikardo Emanuel Alkantara Paiva, poznatiji kao Rikardinjo, ubijen je u napadu u 22. godini.

УБИЈЕН РИКАРДИЊО! Бразил завијен у црно због смрти познатог фудбалера

Foto: Arhiva Novosti

Igrač koji je prošao mlađe selekcije Klub Rema, tima koji se takmiči u šampionatu Paulista, upucan je u Maritubi, gradskom regionu Belema. Tom prilikom nastradala su još dva mladića.

Jutro nakon tragedije policija je pronašla automobil za koji se sumnja da su ga koristili osumnjičeni za ovaj stravičan napad. U toku je analiza automobila.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Rikardinjo je bio perspektivan napadač, a u momentu smrti se oporavljao od teške povrede koju je doživeo na pozajmici u Rio Branku u martu ove godine.

Nije bio u prvom planu kod trenera Rema u poslednje vreme, ali je na startu svoje seniorske karijere doprineo ulasku kluba u najviši rang državne lige. Remo se inače takmiči u Seriji C, odnosno trećem saveznom rangu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clube do Remo (@clubedoremo)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije