JEZIVO! Otkriveni novi horor detalji smrti fudbalera Panatinaikosa i to na dan ćerkinog rođendana

Novosti online

10. 10. 2024. u 07:56

Fudbalski reprezentativac Grčke Džordž Boldok (31) pronađen je mrtav u svojoj kući u sredu uveče.

ЈЕЗИВО! Откривени нови хорор детаљи смрти фудбалера Панатинаикоса и то на дан ћеркиног рођендана

Foto: Profimedia

Slučaj poznatog fudbalera Panatinaikosa, koji je inače rođen u Engleskoj, i na Ostrvu je zapravo "stekao ime", šokirao je čitav Balkan i stiže sve više novih informacija koje lede krv u žilama.

Kako prenose grčki mediji, Boldoka je tražila njegova žena, satima ga je zvala telefonom, jer je njihovoj kćerki bio rođendan i nije joj odgovarao, tako da je odlučila da alarmira vlasnika luksuzne vile u kojoj je živeo. Pozvala ga je i zamolila da svrati do njega i proveri da li je kod kuće, a kada ju je poslušao, zatekao ga je mrtvog. Njegovo telo bilo je na dnu bazena. Kraj bazena flaša s alkoholom... Odmah je pozvao hitnu pomoć koja je došla za devet minuta, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Naređena je obdukcija i toksikološki nalaz, dok je potvrđeno da na Boldokovom telu nije bilo nikakvih povreda. Za sada zvanična verzija govori da se utopio i da smrt nije nastupila pre nego što je završio u bazenu. Ipak, treba sačekati kraj istrage koja će dati konačan odgovor - šta se desilo da Džordžom Boldokom?

Foto: Profimedia

 

Desni bek reprezentacije Grčke, za koju nastupa od 2022. godine, propustio je ovo okupljanje kod Ivana Jovanovića zbog manje povrede, a informacija je njegove saigrače dočekala u kampu državnog tima gde se spremaju za mečeve Lige nacija.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Njemu u čast, nosiće crni flor na rukavima tokom predstojećih utakmica, što će biti slučaj i sa fudbalerima Panatinaikosa.

Džordž Boldok je u grčkom timu bio saigrač srpskih fudbalera Filipa Mladenovića, Nemanje Maksimovića i Filipa Đuričića, a ove sezone su ih pored obaveza u grčkom šampionatu, gde su ozbiljni kandidati za titulu, čekali izazovi i u Konferencijskoj ligi. Inače, rođen je u Birmingemu, a na osnovu svoje bake koja je Grkinja - dobio je mogućnost da igra za "helene". Imao je 12 nastupa za reprezentaciju Grčke. Tokom karijere najdublji trag ostavio je u Šefild junajtedu.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima