VOŽDOVAC ŽELI EKSPRESAN POVRATAK U SUPERLIGU: Golman sa pozamašnim iskustvom "sleteo" na krov

Novosti online

11. 10. 2024. u 16:23

Ekipa Voždovca od je jača za još jedno poznato ime u srpskom fudbalu, ovoga puta među stativama. Potpis na ugovor sa "zmajevima" stavio je Nenad Filipović, golman rođen 1987. godine sa impozantnim iskustvom i stažom u elitnom rangu srpskog fudbala, kao i u inostranstvu.

ВОЖДОВАЦ ЖЕЛИ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У СУПЕРЛИГУ: Голман са позамашним искуством слетео на кров

FOTO: FK Voždovac

Filipović se obavezao na vernost Zmajevima do kraja sezone, a u klub dolazi kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa FK Čukarički, a na raspolaganju treneru golmana Jasminu Hatuniću i šefu stručnog štaba Voždovca Dejanu Čelaru stavio se odmah.

Nakon potpisa ugovora Filipović je istakao da je Voždovac kao jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji privlačan i iskusnim i mladim igračima, a upravo on svojim iskustvom želi da doprinese ekipi čiju okosnicu sada već tradicionalne čine talentovani i mladi igrači.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- ⁠Pre svega želim da se zahvalim rukovodstvu kluba Marku Zdravkoviću, Jovanu Simiću, Denisu Prtenjači i šefu stručnog štaba Dejanu Čelaru na ukazanom poverenju. Od kada sam se rastao sa fudbalskim klubom Čukarički dobijao sam razne ponude, ali nijedna nije bila adekvatna za mene i moju porodicu. Kada sam se već bio pomirio da ću do zime individualno održavati formu i čekati neku pravu ponudu, usledio je poziv Voždovca i u roku od sat vremena smo se lako dogovorili. Ne bih mnogo pričao u kakav klub dolazim, Voždovac je klub sa velikom superligaškom tradicijom, sa fenomenalnim stadionom i svim pratećim sadržajima. Žao mi je što je klub sad u takvoj situaciji da se borimo za novo superligaško društvo, ali mi znamo svoj cilj i pokušaću svojim iskustvom da doprinesem da klub opet od leta bude tamo gde mu je i mesto. Ekipa mi se na prvom treningu jako svidela, mislim da Voždovac ima veliki potencijal i radujem se izazovima koji su pred nama.

Filipović, rođeni Užičanin u karijeri je nastupao za sledeće klubove: Rad, Bečej, Banat, Videoton, Budimpeštu, Teleoptik, Radnički, Mačvu, TSC i Čkarički

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEODOLJIVA PONUDA ZA EGZOTIČNU DESTINACIJU KOJA ODUZIMA DAH