LEPA UVERTIRA: Delegacije FS Srbije i Švajcarske na zajedničkoj večeri u Nišu

N. I.

12. 10. 2024. u 19:55

FUDBALERI Srbije i Švajcarske sastali su se sinoć na stadionu "Dubočica! u Leksovcu, ali ovaj meč je imao svoju originalnu uvertiru i van terena. Noć pred meč 3. kola Lige nacija u kojem su "orlovi" ugostili "sajdžije". Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju su činili predsednik Dragan Džajić i generalni sekretar Branko Radujko je ugostila uvažene kolege iz Fudbalskog saveza Švajcarske, predsednika Dominika Blana i člana Izvršnog odbora Marka Di Palmu na tradicionalnoj zvaničnoj večeri.

ЛЕПА УВЕРТИРА: Делегације ФС Србије и Швајцарске на заједничкој вечери у Нишу

FOTO: FSS

U prijatnom ambijentu jednog niškog restorana, čelnici dva nacionalna Saveza razgovarali su o duelu između izabranika selektora Stojkovića i Jakina, ali i prethodnim susretima na dva Svetska prvenstva koji su obilovali golovima, šansama i uzbuđenjima. Gosti iz Švajcarske pohvalili su tradicionalno srpsko gostoprimstvo i izrazili zadovoljstvo što će već u aprilu naredne godine ponovo doći u našu zemlju kao učesnici Kongresa UEFA.

Predsednik Dragan Džajić uručio je prvom čoveku švajcarskog Saveza Dominiku Blanu plaketu Fudbalskog saveza Srbije, dok je Marko Di Palma iz ruku nešeg generalnog sekretara Branka Radujka dobio dres reprezentacije Srbije. Novi susret najviših zvaničnika dva fudbalska saveza zakazan je već za sredinu novembra u Cirihu kada se Švajcarska i Srbija budu sastale u meču pretposlednjeg kola Lige nacija.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GOL KOJI JE SRBIJA ČEKALA: Orlovi vode protiv Švajcarske (VIDEO)