FSS DODELIO NAGRADE: Evo koja tri fudbalera Srbije su dobila ''Zlatnu loptu''

Filip Milošević

18. 10. 2024. u 16:50

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) doneo je danas odluku da uruči "Zlatne lopte" igračima koji su ostvarili više od 50 nastupa u dresu reprezentacije Saši Lukiću (52), Andriji Živkoviću (51) i Nemanji Maksimoviću (51).

ФСС ДОДЕЛИО НАГРАДЕ: Ево која три фудбалера Србије су добила Златну лопту

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- U skladu sa pravilnikom o dodeljivanju javnih priznanja Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka o dodeli "Zlatne lopte" igračima koji su ostvarili više od 50 nastupa u dresu  reprezentacije: Saši Lukiću (52), Andriji Živkoviću (51) i Nemanji Maksimoviću (51) - piše u objavi na sajtu FSS.

Iz srpske kuće fudbala podsećaju da će "Dijamantsku loptu" za više od 75 utakmica, ranijom odlukom IO, dobiti Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, a "Zlatnu" Nikola Milenković, Nemanja Gudelj i Filip Kostić koji su zabeležili više od 50 nastupa.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Istovremeno, doneta je odluka da se "Zlatna lopta" dodeli i fudbalerkama Srbije koje su odigrale preko 50 utakmica u dresu državnog tima, a u ovu grupu su od skoro ušle Dina Blagojević, Jovana Damnjanović, Tijana Filipović i Alegra Poljak.

Na prvom narednom okupljanju, specijalno priznanje UEFA i FSS za 100 nastupa u dresu A reprezentacije pripašće jednoj od najiskusnijih igračica i dvostrukoj osvajačici Zlatne lopte FSS Violeti Slović.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

IO FSS je doneo i odluku da se selektoru ženske "A" reprezentacije Dragiši Zečeviću produžava ugovor do 30. juna 2025. godine.

BONUS VIDEO: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom