SUDIJA ŠOKIRAO PRISUTNE: Bizarna scena na meču Radnički 1923 - TSC

N. I.

19. 10. 2024. u 22:55

U ISTOM danu, u dva različita sporta, videli smo sudije koje veoma dobro, ali i prilično loše poznaju pravila igre. I dok je publika na košarkaškoj utakmici Zvezda - Barselona i dalje u čudu, šta se desilo sa jednom "mrtvom" loptom, dotle je najbolji srpski fudbalski arbitar Srđan Jovanović, na meču Superlige TSC - Radnički Kragujevac (0:2) pokazao kako se teorijsko znanje primenjuje u praksi, a dugo je držao u čudu oba tima na terenu i navijače na tribinama i kraj TV ekrana

СУДИЈА ШОКИРАО ПРИСУТНЕ: Бизарна сцена на мечу Раднички 1923 - ТСЦ

Jovanović je jedan od trojice obučenih arbitara Foto EPA

Igrao se 79. minut kada je štoper gostuju Mehmed Ćosić mogao da vrati loptu nogom ka svom golmanu, ali je on odlučio da, teatralno, "zapliva" po terenu i to učini glavom, a golman Milošević je uhvatio loptu u ruke. Sudija Jovanović je odmah svirao indirektan udarac za TSC i pokazao žuti karton Ćosiću.

A pravila igr su jasna i kažu:

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Igrač će se sankcionisati, ako namerno inicira potez dodavanja lopte vrataru glavom, grudima, kolenom i slično, kako bi zaobišao Pravila fudbalske igre, čak bez obzira na to dodirne li vratar rukama loptu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona