SILAN TOTENHEM: "Mamuze" bolje od Vest hema u derbiju Londona

Novosti online

19. 10. 2024. u 15:49

Fudbaleri Totenhema savladali su Vest hem rezultatom 4:1 u osmom kolu engleske Premijer lige.

СИЛАН ТОТЕНХЕМ: Мамузе боље од Вест хема у дербију Лондона

FOTO: AP/Tanjug

Iako su "čekićari" bolje počeli meč i poveli u 18. minutu preko Muhameda Kudusa, Totenhem je uspeo da poravna rezultat u 36. minutu preko Dejana Kuluševskog i time donese izjednačenje pred drugih 45 minuta igre.

Drugo poluvreme potpuno je proteklo u znaku "mamuza". Poveli su domaći preko Ivsa Bisume u 52. minutu, a samo tri minuta kasnije Žan-Kler Todibo postigao je autogol i Totenhem je došao do velikih 3:1. Hjun Min Son je u 60. minutu postavio konačan rezultat postigavši četvrti gol za tim Angea Postekoglua.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Da katastrofa bude veća po Vest hem, strelac jedinog gola za njih na ovoj utakmici Kudus u 86. minutu dobio je crveni karton, te su gosti ostali sa igračem manje.

Nakon ovog meča Totenhem je šesti na tabeli sa 13 bodova uz meč više od pratioca Brajtona, dok je Vest hem 14. sa osam bodova.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi