OTKRIVENO! Evo koliko iznosi dug Fudbalskog kluba Partizan

Novosti online

22. 10. 2024. u 13:14

Član Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan Danko Lazović izjavio je danas da dug "crno-belih" iznosi između 55 i 60 miliona evra.

ОТКРИВЕНО! Ево колико износи дуг Фудбалског клуба Партизан

Foto: Tanjug/Rade Prelić

"Prema Partizanu se odnosilo nedomaćinski. Dok sam ja ovde, insistiraću da se ovo nikada više ne desi. Ja ne mogu da dam odgovor da ćemo u januaru da budemo jači. Ne znamo kako će biti sutra ujutru. Između 55 i 60 miliona je dug. Kako i koga da dovedemo. I šta ćemo još naći. Potrebno nam je vreme da ustanovimo probleme i da pomognemo Partizanu da opstane. Jer je ugrožen na današnji dan", rekao je Lazović na konferenciji za medije posle sednice Privremenog organa Partizana.

Lazović je juče izabran za člana Privremenog organa Partizana. Na čelu ovog tela se nalazi Rasim Ljajić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Partizan isplaćuje 319 plata, 55 fudbalera, 33 igrača stipendista, ostalo su radna zajednica i ljudi zaposleni u ostalim oblastima. Ne možemo da uštedimo na radniku koji radi za teren za 500-600 evra, ali moramo da 'krešemo' plate. Za sportski sektor će Predrag Mijatović i Danko Lazović da vide kakva je situacija i postoji li šansa za uštede, tu je godišnje za plate igrača 10 miliona evra", naveo je Ljajić.

"Moraćemo da štedimo svuda gde je moguće i da to bude socijalno pravednije. Ne mogu svi teret krize da snose. Ne možete da smanjite platu nekome ko ima 500 evra, a neko ko prima 10.000 evra, neće biti mnogo oštećen. Radi se o osetljivim stvarima i ljudskim sudbinama, nećemo nikoga da oštetimo. Ne možemo ljudima koji boluju od teške bolesti da kažemo da piju čaj od nane. Moramo da promenimo model i ponašanje, ako hoćemo da se klub stabilizuje", istakao je Ljajić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Bonus video: Crno-bela simfonija - predstavljanje igrača KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji