MAGIJA PULIŠIĆA NA SAN SIRU: Milano savladao Klub Briž uz gol Amerikanca o kome će se pričati (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2024. u 20:43

Fudbaleri Milana savladali su ekipu Klub Briža rezultatom 3:1 u trećem kolu Lige šampiona.

МАГИЈА ПУЛИШИЋА НА САН СИРУ: Милано савладао Клуб Бриж уз гол Американца о коме ће се причати (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Briž je bolje ušao u meč i od početka su pokušali da iznenade favorizovane Milaneze. Ređale su se šanse pred golom Manjana, ali Belgijanci nisu uspevali da dođu do pogodtka. Brzo su se domaći fudbaleri konsolidovali i počeli da prete preko Kristijana Pulišića, koji je i doneo prednost "roso-nerima". Amerikanac je postigao fantastičan pogodak i to direktno iz kornera što je izazvalo douševljenje na stadionu u 34. minutu. Da situacija po goste bude teža, pobrinuo se Rafael Onideka koji je u 40. minutu dobio crveni karton posle grubog starta, te su u nastavku meča momci iz Briža morali da igraju sa deset igrača.

Drugo poluvreme donelo je nova uzbuđenja. Briž se nije dao, te je uspeo da dođe do izjednačenja u 51. minutu preko Kirijana Sabea nakon sjajne akcije. "Roso-neri" nisu oklevali već su napali protivnika iz svih oružija i nagrada je stigla. Tihani Reijdners je uspeo u 61. minutu da vrati vođstvo na stranu domaćih, posle centaršuta Okafora. Isti momak povisio je na 3:1 i odveo Milan u "mirnu luku" u 71. minutu. Iskoristio je sjajan centaršut Čukavezea, bio je na pravom mestu i bez većih problema smestio loptu u mrežu. Do kraja susreta Milan je mogao dodatno da poveća vođstvo, ali je gol Kamarde poništen zbog ofsajda. Tako su izabranici Paola Fonseke sačuvali prednost i ubeležili nova tri boda.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Strahinja Pavlović je odgledao čitav meč sa klupe, dok Luka Jović nije registrovan za Ligu šampiona.

Podsetimo, Crvena zvezda igraće protiv Milana 11. decembra, a pre toga crveno-beli će dočekati PSV i Barselone u Ligi šampiona.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: Samed Baždar za Novosti: Pratim Partizan, u Srbiji smo bili uvek favoriti u Španiji je drugačije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU