KATASTROFA SRPSKOG FUDBALA! Samo jedan tim je za sada gori od Crvene zvezde

Novosti online

23. 10. 2024. u 07:41

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sinoć na gostujućem terenu od Monaka 1:5, u meču trećeg kola Lige šampiona. Gol za Zvezdu postigao je Šerif Endijaj iz penala u 27. minutu.

КАТАСТРОФА СРПСКОГ ФУДБАЛА! Само један тим је за сада гори од Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Strelci za Monako bili su Takumi Minamino u 20. i 70, Brel Embolo u četvrtom minutu nadoknade poluvremena, Vilfred Singo u 54. i Magnus Akliuš u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Zvezda je u prva tri kola upisala tri poraza, a Monako je zabeležio dve pobede i jedan remi. Bolan pogled na tabelu Lige šampiona... Posle tri odigrana kola Zvezda nema nijedan osvojen bod u elitnom takmičenju i sa poražavajućom gol-razlikom 2:11 trenutno zauzima očajno 35. mesto na tabeli.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Samo jedan tim trenutno je gori od Zvezde u elitnom takmičenju. Reč je o Slovanu iz Bratislave koji je sinoć poražen od Đirone rezultatom 2:0. Slovački tim je na začelju sa 0 bodova i gol-razlikom 1:11.

Ukoliko Zvezda nastavi sa ovakvim partijama u Evropi, uskoro bi mogla da bude i zakucana za samo dno. U narednom kolu će 6. novembra u Beogradu dočekati Barselonu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Plasman obezedio Sofascore

BONUS VIDEO: NESTVARNO: Ovo su navijači Zvezde uradili fudbalerima posle debakla protiv Monaka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATNA APLIKACIJA ZNAM MAJSTORA JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki