POMEREN MEČ KK PARTIZAN - KRKA! Sve zbog dešavanja u FK Partizan

Novosti online

23. 10. 2024. u 16:40

Velika crno-bela akcija sprema se za subotu, 26. oktobra.

ПОМЕРЕН МЕЧ КК ПАРТИЗАН - КРКА! Све због дешавања у ФК Партизан

FOTO: Screenshot / X / FK Partizan

Naime, zbog najavljenog povratka Partizanove publike na fudbalske mečeve, košarkaški klub Partizan je pomerio početak svjoe ABA utakmice da bi "grobari" mogli da stignu i na stadion, i u Beogradsku arenu.

I ne samo to: ko ode da bodri fudbalere Partizana, sa kupljenom kartom za njihov superligaški meč sa Čukaričkim može besplatno da uđe u Arenu na košarkaški, regionalni megdan sa Krkom.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Evo i kako glasi saopštenje KK Partizan tim povodom:

"Subota je dan za crno-belu porodicu! U 6. kolu ABA lige, Partizan 26.10. od 19 časova dočekuje Krku iz Novog Mesta u Beogradskoj areni!.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Iako je utakmica prvobitno trebala da počne u 18, KK Partizan je zatražio i dobio odlaganje početka susreta za 60 minuta, kako bi svi kojima su crno-bele boje na srcu mogli da isprate i duel FK Partizan - Čukarički (na programu istog dana od 15.55 na stadionu JNA).

Takođe, KK Partizan je doneo odluku da svim navijačima koji u Arenu dođu sa kupljenom ulaznicom za meč FK Partizan - Čukarički, bude omogućen besplatan ulazak na Nivo 400. 

Već u četvrtak, 24.10. tačno u podne, počeće slobodna prodaja ulaznica, i to samo za Nivo 200, lože i mesta pored terena. Zbog blizine meča, prioritetne prodaje za članove kluba ovog puta neće biti".

FK i KK Partizan - cene karata

Što se tiče fudbala, karte za utakmicu Partizan - Čukarički su 400, odnosno 800 dinara, u zavisnosti da li želite da idete na "jug" ili, po dvostruko većoj cenim na zapadnu  ili istočnu tribinu.

A cene dnevnih ulaznica za susret Partizana i Krke su od hiljadu do, kada se radi o ekskluzivnim mestima u Areni, 3.500 dinara.

Bonus video: Crno-bela simfonija - predstavljanje igrača KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu