KARTE ZA CRVENA ZVEZDA - BARSELONA! Evo kako (lako) do ulaznica i koje pogodnosti postoje

Novosti online

24. 10. 2024. u 17:24

Crvena zvezda i Barselona igraju u Ligi šampiona, a sada je postalo poznato i sve što je važno znati oko kupovine karata za ovu utakmicu.

КАРТЕ ЗА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - БАРСЕЛОНА! Ево како (лако) до улазница и које погодности постоје

FOTO: Č. Vuković

Podsetimo, uz brojne povrede igrača crveno-belih, ali i jedan čist nedosuđen penal - na Monako je deklasirao Zvezdu u 3. kolu Lige šampiona.

U četvrtom crveno-bele čeka još teži zadatak - igraju protiv Barselone koja je u sredu nokautirala Bajern iz Minhena.

Međutim, značajna stvar za Zvezdine fudbalere je što se meč igra na Marakani.

A evo i šta sve treba znati kada se radi o tome...

Kako nabaviti karte za Crvena zvezda - Barselona u Ligi šampiona

Naredni meč u UEFA Ligi šampiona prvak Srbije igra u sredu, 6. novembra, a klub sa Marakane je tim povodom saopštio sledeće:

"Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava navijače da će članovi kluba od petka - 25. oktobra moći da obezbede pojedinačne ulaznice za meč protiv Barselone, dok slobodna prodaja karata za utakmicu sa španskim velikanom počinje u ponedeljak - 28. oktobra.

Kao i do sada, aktivni članovi našeg kluba će imati priliku da dođu do ulaznica pre ostalih navijača. Za njih je omogućena prioritetna prodaja karata, i to od petka - 25. oktobra. Svaki član može da kupi po dve ulaznice.

U prodaji će biti samo devet hiljada pojedinačnih ulaznica, a do karata svi zainteresovani mogu doći na blagajnama našeg stadiona, kao i onlajn putem ovog linka za nabavku karata.

Kako bismo nagradili navijače koji verno prate crveno-bele i u domaćem prvenstvu, veći kontingent ulaznica će biti ostavljen i za dan meča sa Vojvodinom - 2. novembra, a prodavaće se po istom principu kao što je to bilo posle duela sa Radničkim iz Niša. Sa kupljenom kartom ili sezonskom ulaznicom posle meča sa Vojvodinom svako će moći da obezbedi dve ulaznice za meč protiv španskog tima, te će svi zvezdaši moći da isprate duel izbranika Vladana Milojevića i kupe kartu za Barselonu.

Paketi karata su i dalje najpovoljnija opcija za sve one koji žele da uživaju na stadionu “Rajko Mitić” u Ligi šampiona. Napominjemo da je ostalo još tri hiljade paketa i da oni neće biti konvertovani u pojedinačne ulaznice bez obzira na to koliko se pojedinačne karte brzo budu prodale.

Crvena zvezda će dočekati Barselonu 6. novembra od 21 sat, a cene pojedinačnih ulaznica su sledeće:

- Sever i jug - 3500 dinara
- Istok - 6000 dinara
- Zapad - 7000 dinara

Cene paketa:

- Sever i jug - 7000 dinara
- Istok - 12000 dinara
- Zapad - 15000 dinara

Radno vreme blagajne na stadionu “Rajko Mitić” - radnim danima od 10 do 18 časova, a subotom od 11 do 16 časova", saopštili su crveno-beli.

Ako vas zanima Zvezda, fudbal, ali i generalno - sport, pratite najvažnije i najzanimljivije vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici