RUSKI MILIJARDER ULAŽE U HRVATSKI FUDBAL: Da li je u posao sa Goricom umešan i Srbin, Mandarić?

Novosti online

24. 10. 2024. u 17:50

RUSKI milijarder Denis Štengelov mogao bi kao investitor da uđe u vlasničku strukturu prvoligaša Gorice.

РУСКИ МИЛИЈАРДЕР УЛАЖЕ У ХРВАТСКИ ФУДБАЛ: Да ли је у посао са Горицом умешан и Србин, Мандарић?

Foto: Profimedia

Inače, nedavno se pojavila informacija da bi čovek sa hrvatskim državljanstvom mogao da uđe u klub, pominjalo se da je reč o Srbinu Milanu Mandariću, a biznismen rođen u Gospiću demantovao je tu informaciju, a danas ju je Nenad Črnko, predsednik Gorice ponovo indirektno podgrejao. 

- U skladu sa odlukom skupštine, potpisan je ugovor kojim je omogućen ulazak kapitala koji će nam osigurati dugoročnu stabilnost kluba. Ugovor je potpisan sa državljaninom hrvatske, to je sve što mogu reći na tu temu. Istaka je Črnko, a preneo Indeks. On je potom dodao: 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- U proces privatizacije tek krećemo i za sada je potpuna nepoznanica ko će biti na kraju vlasnik kluba. Moguće je 100 ljudi da ponudu, apsolutno svi se mogu takmičiti na tržištu, odgovorio je na informacije da bi novi vlasnik kluba mogao da bude Denis Štengelov. 

Rus je prema Forbsovoj listi najbogatijih na 2197. mestu sa imetkom od 1,3 milijarde dolara. Dok je na listi najbogatijih Rusa zauzeo 94. mesto. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se Mandarića tiče, poslovnu imperiju izgradio je u SAd i u Velikoj Britaniji. Bio je svojevremeno vlasnik Portsmuta, kao i nekoliko američkih klubova. Bio je delimični vlasnik Lestera, a potom i Šefild Vinzdeja. 

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA TO NIJE OČEKIVALA! Ovo je danas doživela Marija Šarapova