ČUKARIČKI SE NE PLAŠI PARTIZANA! Kapiten "brđana" se raduje punom stadionu u Humskoj

Tanjug

25. 10. 2024. u 13:21

Kapiten fudbalera Čukaričkog Marko Docić rekao je da se raduje predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Partizana, u kojoj njegova ekipa mora da odigra hrabro i sa stavom, a da su dueli protiv "večitih" rivala posebni.

ЧУКАРИЧКИ СЕ НЕ ПЛАШИ ПАРТИЗАНА! Капитен брђана се радује пуном стадиону у Хумској

FOTO: M. Vukadinović

"Neko bi možda rekao - utakmica kao i svaka druga. Ali, zaista su uvek mečevi protiv 'večitih' rivala nešto posebno, to su dueli koji bi trebalo da budu dodatni motiv za sve igrače, posebno najmlađe. Verujem da nas očekuje veliki broj navijača Partizana i u takvom ambijentu je zaista lepo igrati. Svakako se radujemo predstojećoj utakmici i siguran sam da ćemo biti maksimalno spremni za sva iskušenja", rekao je Docić za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u subotu od 15.55 na gostujućem terenu protiv Partizana, utakmicu 13. kola Super lige Srbije.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Odlična ekipa, iako nisu krenuli najbolje. Imali su mnogo problema na startu sezone, ali Partizan ima igrače sa ekstra kvalitetom. Ako bih nekoga morao da izdvojim, to su sjajni stranci, ali i dvojica bivših igrača Čukaričkog, Stefan Kovač i Đorđe Jovanović. Takođe, crno-beli su u dobrom nizu, imaju tri pobede, mnogo im je značila poslednja protiv Novog Pazara, posebno zbog načina na koji je ostvarena. I tu ponovo mogu da se vratim na Kovača, koji je svojom energijom, ali i fudbalskim kvalitetima, rešio pitanje pobednika", naveo je Docić.

On je ocenio da njegova ekipa ima kvalitet da odigra dobro protiv Partizana, ali da mora da odigra hrabro, da se ne uplaši rivala i ambijenta.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"U ovakvim mečevima vrlo je bitno da koristimo svaku priliku koja nam se ukaže, nadam se da će i realizacija biti bolja nego u prethodnom meču protiv Napretka. Nama bi bod ili eventualna pobeda protiv Partizana mnogo značila, i bodovno i na polju samopouzdanja. Ali, pre svega moramo da odigramo dobro i sa stavom, pa ako rival bude bolji, na nama je da im sportski čestitamo", naveo je Docić.

U poslednjih pet utakmica protiv Partizana, Čukarički je ostvario tri pobede, sve tri na domaćem terenu. Poslednji put Čukarički je u Humskoj pobedio 2016. godine, 2:1. Ekipe su od tada na stadionu Partizana odigrale 12 utakmica, domaći su pobedili 11 puta, a jedino je 2017. godine bilo 0:0. Docić je igrao u toj utakmici, a u ekipi su bili i Nemanja Milojević i Slobodan Tedić. "Sećam se dobro te utakmice, Nenad Lalatović je bio trener, imao je i tada Partizan odličan tim, predvođen Vladimirom Stojkovićem, Evertonom, Sumom, Tavambom, Sašom Ilićem… Od tada zaista nismo dobro prolazili u Humskoj, ali smo imali nekoliko nesrećnih poraza, u finišima utakmice", rekao je kapiten ekipe sa Banovog brda.

"To nam najbolje govori da moramo da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitavog susreta. Ukoliko želimo dobar rezultat, moramo dobro da otvorimo utakmicu, ali i da budemo na nivou do samog kraja", dodao je Docić koji je za Čukarički odigrao 246 utakmica.

Čukarički u utakmicu ulazi kao peti na tabeli sa 19 bodova, a Partizan sa bodom više ali i dve utakmice manje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŠLA U SOBU I VIDELA GA SA DRUGOM: Cakana nikada neće zaboraviti kako se tada osećala