MILOJEVIĆ ZABRINUT: Teška je situacija pred Spartak - Zvezda

Novosti online

25. 10. 2024. u 17:42

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je Spartak kompaktna ekipa koja može u svakom trenutku da napravi problem i istakao da se suočava sa izuzetno teškom kadrovskom situacijom zbog velikog broja povreda.

МИЛОЈЕВИЋ ЗАБРИНУТ: Тешка је ситуација пред Спартак - Звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

U okviru 13. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda će gostovati Spartaku u Subotici u subotu od 18.00 časova. 

- Spartak igra vrlo kompaktno. Ne odustaju od toga da igraju svih 90 minuta, uvek se bore. Dinamična su i kompaktna ekipa, koja može u svakom trenutku da napravi problem. Očekuje nas zahtevna utakmica, rekao je Milojević, a prenosi klupski sajt.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Milojević će imati mnogo problema oko sastava tima zbog povreda nekolicine prvotimaca. 

- Teška je situacija. Još uvek ne znam ko će igrati sutra. Videćemo ko će biti spreman za utakmicu protiv Spartaka. Imamo veliki broj teških povreda. Užasna povreda Olanjinke, želeo je da nastavi na poluvremenu posle gaženja iako je imao oteklinu na nozi. Taj otok je izvršio kompresiju na tetivu, koja je pukla. Jako mi je teško i žao nam je, jer je Olanjinka vrlo bitan za tim, prirastao nam je za srce, obožavamo ga i volimo. Najveći utisak utakmice mi je bio što ga nisam izveo ranije iz igre, istakao je Milojević. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Nije Olanjinka jedini koji će odsustvovati.

- Dosta igrača pored njega nedostaje. Nisu to lagane povrede, već su povrede zbog kojih morate da pauzirate tri do četiri nedelje. Posle toga igrači moraju da se vrate u takmičarsku formu, a to oduzima još mesec dana, dodao je Milojević.

U 84. godini života u četvrtak je preminuo legendarni trener Zvezde Toma Milićević, sa kojim je Milojević imao privilegiju da radi kao mlad fudbaler.

- Toma Milićević je čovek kakav se sigurno više neće pojaviti na ovim prostorima, sa velikim znanjem i ljudskim karakteristikama. Ne samo u Crvenoj zvezdi, već i u Srbiji. Posvetio je ceo život radu sa mladim igračima, pronalaženju talenata... Imao sam sreću da sarađujem sa njim. Veoma mi je žao, napustio nas je veliki čovek iza kojeg ostaje praznina. Potrudićemo se da zadržimo čika Tomu u sećanjima narednih generacija. Najiskrenije saučešće porodici Milićević, zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATI BESNI NA SRPSKOG TV KOMENTATORA: Nisu mogli da veruju šta slušaju dok Dinamo Zagreb igra Ligu šampiona (VIDEO)