KAKAV "EL KLASIKO": Barselona razbila Real Madrid i pokazala ko je gazda u Španiji (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 10. 2024. u 22:54

ODIGRAN je prvi ovosezonski "El Klasiko". Barselona je ta koja se radovala, pošto je pobedila na "Santijago Bernabeuu" sa 4:0.

КАКАВ ЕЛ КЛАСИКО: Барселона разбила Реал Мадрид и показала ко је газда у Шпанији (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Junak trijumfa bio je sjajni Robert Levandovski koji je dva gola, a vrlo lako je mogao najmanje još jedan, ali u jednoj situacije stativa je spasila "kraljeviće", da bi u drugoj prebacio gol.

Domaćin je u prvom poluvremenu bio bolji rival, imao je nekoliko dobrih prilika, no nijednu nije uspeo da pretvori u pogodak. Postigao je Kilijan Mbape gol u 30. minutu, ipak on je morao da bude poništen pošto se Francuz nalazio u ofsajdu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Drugo poluvreme proteklo je u potpunoj dominaciji Katalonaca koji su sva tri pogotka postigli u tom delu susreta.

Sve do 54. minut bilo je 0:0, a onda su gosti u razmaku od dva minuta postigli dva gola. Levandovski je dobio sjajnu loptu u prostor i napadaču takvog kvaliteta nije bilo teško za zatrese mrežu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Poljak je potom pokazao da je upasan i u skok igri. Odlično je reagovao posle centaršuta Alehandra Baldea i udarcem glavom je uspeo da matira Andreja Lunjina.

Pokušao je Real da smanji rezultat, ali u situaciji jedan na jedan Injaki Penja je bio bolji od Mbepea i tako je dodatno svoju ekipu približio velikoj pobedi.

Nastavila je Barselona da gazi velikog rivala. Igrao se 77. minut kad je Lamin Jamal povećao na 3:0. Dobio je loptu na desnoj strani od Rafinje i potom je sjajnim udarcem zakucao pod prečku.

Katastrofu Reala zapečatio je odlični Rafinja. Brazilac je dobio loptu u prostor, prebacio je potom istrčalog Lunjina i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Ova pobeda Katalonaca još više dobija na značaju ako se zna da je trener gostiju Hansi Flik utakmicu počeo sa čak šest igrača koji su mlađi od 22 godine.

Barselona je dodatno učvrstila prvu poziciju na tabeli i ima 30 bodova, "kraljevići" su drugi sa 24.

BONUS VIDEO: HUMSKA OVO DUGO NIJE VIDELA: Navijači Partizana napunili stadion

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu