Neverovatna gledanos La lige: Broj gledalaca utakmica španskog prvenstva u svetu porastao za više od 48 procenata

Novosti online

19. 06. 2020. u 10:30

Televizijska gledanost utakmica španskog fudbalskog prvenstva, širom sveta,porasla je za više od 48 procenata od kako se La liga vratila u igru posle tromesečne pauze zbog nove pandemije virusa korona, saopštilo je rukovodstvo takmičenja.

Невероватна гледанос Ла лиге: Број гледалаца утакмица шпанског првенства у свету порастао за више од 48 процената

EPA

U Španiji su posle pauze zbog pandemije ponovo je zaživelo na fudbalskim terenima, ali se igra, kao i u većini Evrope, bez prisustva publike. Da su se svi uželeli kvalitetnog fudbala govori podatak da je skok gledanosti bio u svim delovima sveta, a u Africi čak 73 odsto.

U Aziji su utakmice španske lige ispred TV ekrana privukle 72 odsto više gledalaca nego ranije, prenos utakmica je bio besplatan.

U Evropi je publika bila zainteresovana za utakmice La lige56 procenata više nego ranije. Najveći skok zabeležen je u Belgiji, jednoj od retkih zemalja koja je sezonu prerano završila zbog pandemije.

Španija je takođe imala veće rejtinge, uz rast od 12 procenata.

Najveće interesovanje bilo je za mečReal Madrida i Eibaroma(3:1), izjavio je predstavnik La lige, a potom pobeda Barselone nad Majorkom (4:0) i trijumf Sevilje nad gradskim rivalom Betisom (2: 0).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)