DOKTOR LIVERPULA: Imao sam hiruški zahvat na DŽerardu koji nikada pre toga nisam obavio

Novosti online

10. 07. 2020. u 09:20

Nekadašnji lekar Liverpula Endi Mesi (59) prepričao je, za škotsko izdanje lista “San”, trenutak kada je morao Stivenu Džerardu da zašije posečeni penis.

ДОКТОР ЛИВЕРПУЛА: Имао сам хирушки захват на Џерарду који никада пре тога нисам обавио

Stiven Džerard foto: AP/PA, Peter Byrne

- Pokušavao sam da se setimsvog medicinskog učenja iz ove oblasti, ali nigde vas ne uče kako da zašijetepenis. Pomislio sam: Ne želim da prvi penis koji zašivam bude Stevena Džerarda, ali samuspeo - rekao je Mesi.

Lekar kaže da je Džerard tu povredu dobio tokom jedne utakmice FA kupa 2014. godine i da se nakon intervencije kapiten Liverpula vratio u igru.

- Spustio sam pogled i svuda video krv. Pomislio sam: Ovomora da je mnogobolno - objašnjava Mesi, koji trenutno radi kao lekar za FIFA.

Džerardje u svojim memoarima već pričao o ovoj neobičnoj situaciji u kojoj se našao:

- Pomislio sam da ću morati da se pozdravim sa starim prijateljem. Primetio sam da i lekaru nije previše ugodno u vezi s tim. On je uradio dobar posao. Nisam osećao bolove pri ubodima, a bilo ih je četiri – napisao je u svojoj knjizi Stiven Džerard.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!