MRKELA NE BI MNOGO MENJAO: Da se sada završi prelazni rok ja bih bio zadovoljan

Novosti online

11. 07. 2020. u 11:30

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je primarni cilj crveno-belih u narednoj sezoni osvajanje titule šampiona i dodao da je zadovoljan trenutnim igračkim kadrom.

МРКЕЛА НЕ БИ МНОГО МЕЊАО: Да се сада заврши прелазни рок ја бих био задовољан

Mitar Mrkela foto: FK Crvena zvezda

- Prvenstveno je cilj titula prvaka Srbije, potom želimo da se dobro predstavimo u Evropi i da igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Naravno imamo ambicije i u kupu, tako da od ovih priprema očekujem da odradimo sve ono što je trener Stanković zamislio i da sve to prikažemo u prvenstvu - rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu. Crveno-beli će se sutra preseliti na Divčibare gde će ostati dve nedelje.

Pripreme, zbog situacije sa korona virusom, počinju kasnije od uobičajenog, a Mrkela je naveo da veruje da će igrači ući spremni u prvenstvene duele.

- Dugačka pauza je bila i tokom samog prvenstva kada je prekinuto u martu. Ta dvomesečna pauza je sigurno ostavila traga. Mi smo pokušali da, u onom periodu posle te pauze, već mislimo i na ove pripreme. Dosta toga je odrađeno što je bilo zacrtano. Verujem da su igrači relativno spremni i da će u naredne tri nedelje do početka prvenstva imati mogućnost da dorade stvari koje se od njih očekuju i da potpuno spremni uđu u prvenstvo - rekao je on.

Mrkela je istakao da je zadovoljan do sada urađenim u prelaznim rokom.

- Ja sam, pre svega, zadovoljan igračkim kadrom koji već imamo. Ti fudbaleri su nam doneli titulu prvaka kao i Ligu šampiona. Svakakao da smo sa Spiridonovićem i Kataijem jači i da se sada završi prelazni rok, bio bih zadovoljan - rekao je Mrkela.

On je dodao da će prelazni rok biti duži nego inače i da će sve biti usporenije.

- Što se tiče odlazaka, ali i dolazaka, biće sve usporenije nego što smo navikli ranijih godina zbog cele ove situacije. Pratićemo sve i reagovaćemo u skladu sa tim - naveo je Mrkela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S