KONTEU TREBA ISKUSTVO ZA NAPAD NA SKUDETO: Inter kupuje u Čelsiju i Barseloni

Beta

12. 07. 2020. u 14:35

TRENER Intera Antonio Konte želi da kupi nekolicinu iskusnijih igrača u letnjem prelaznom roku, među kojima je i Ngolo Kante iz Čelsija.

КОНТЕУ ТРЕБА ИСКУСТВО ЗА НАПАД НА СКУДЕТО: Интер купује у Челсију и Барселони

Foto: EPA

Kako su preneli italijanski mediji, Konte je nezadovoljan jer u ekipi nema iskusnih igrača, zbog čega ekipa često izgubi prednost koju stekne u utakmicama. Inter je izgubio 20 bodova u utakmicama u Seriji A u kojima je vodio ove sezone i trenutno je četvrti na tabeli.

Osim Kantea, Konte želi i Artura Vidala iz Barselone i Emersona Palmijerija iz Čelsija.

Kako je prenela "Gazeta delo sport", prvi na listi želja je Kante, koji nema garantovano mesto u timu Frenka Lapmarda. Francuz je ove sezone odigrao 27 utakmica za Čelsi i postigao tri gola, imao je problema sa povredom i nije igrao u poslednja dva meča.

Konte i Kante su sarađivali dok je italijanski trener radio u Čelsiju, od 2016. do 2018. godine, a Francuz je za to vreme odigrao 89 utakmica.

Vidalov ugovor sa Barselonom ističe u junu 2021. godine. Uprava Intera nije želela u januaru da plati 20 miliona evra, koliko je tražila Barselona.

Čelsi je Emersona procenio na 20 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)