BARSA BEZ GRIZMANA DO KRAJA SEZONE

Beta

12. 07. 2020. u 14:56

FUDBALER Barselone Antoan Grizman najverovatnije će propustiti poslednje dve prvenstvene utakmice u Primeri zbog povrede butine.

БАРСА БЕЗ ГРИЗМАНА ДО КРАЈА СЕЗОНЕ

Foto: EPA

Grizman se povredio u subotu uveče, tokom utakmice sa Valjadolidom i pobede Barselone od 1:0. On je izašao na poluvremenu, a u ekipi ga je zamenio Luis Suarez.

Barselona je danas saopštila da se radi o povredi desne butine, ali nije navela koliko će francuski fudbaler odsustvovati.

Španski mediji preneli su da bi Grizman mogao da odsustvuje tri nedelje i da bi mogao da propusti preostale dve utakmice u prvenstvu, protiv Osasune i Alavesa.

Dva kola pre kraja Barselona je druga na tabeli sa bodom manje od Real Madrida, koji ima utakmicu manje. Real bi mogao da se odlepi na četiri boda ako u ponedeljak uveče pobedi Granadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)