RONALDO SPASILAC SA BELE TAČKE: Italija bruji posle remija Juventusa i Atalante

N. Iljukić

12. 07. 2020. u 18:43

ATALANTA se sita naigrala fudbala protiv Juventusa pre dve noći u Torinu.

РОНАЛДО СПАСИЛАЦ СА БЕЛЕ ТАЧКЕ: Италија бруји после ремија Јувентуса и Аталанте

Kristijano Ronaldo Foto AP

I više je nego jasno da je domaćin bio miljenik sreće, novih pravila i VAR tehnologije. Dva puta su gosti iz Bergama vodili protiv crno-belih i dva puta je domaćin stizao do izjednačenja, na kraju i do remija i jednog boda zahvaljujući jedanaestercima i sigurnom izvođaču Kristijanu Ronaldu.

Posle golova Zapate u 16. i Malinovskog u 85. minutu sve je mirisalo da će sva tri boda Atalanta poneti kući. Ipak, u 55. i 90. minutu je lopta udarala u ruku štopere gostiju, oba puta je glavni sudija bio prilično siguran da su to penali i oba puta je iz VAR sobe stizala potvrda da Ronaldo može da stavi loptu na belu tačku. I oba puta su to bili topovski udarci u donji levi ugao. Zanimljivo je da je Ronaldo na meču sa Atalantom izveo deseti i 11. jedanaesterac u sezoni i da ima učinak od sto odsto.

Ipak, svim navedenim nije toliko impresioniran trener Atalante Dan Pjero Gasperini koji je ljut napustio stadion u Torinu.

- Ovo su neka pravila koja su iznad svih pravila u Italiji. Šta treba da uradimo, da odsečemo sebi ruke? Penal poput prvog dosuđenog smo viđali ove sezone, mnogi timovi su tako kažnjeni. To je ludilo i interpretacija pravila nije ista u svim zemljama. U drugim državama ne dosuđuju jedanaesterce za ovo - rekao je Gasperini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)