PELEGRINIJEV POVRATAK U ŠPANIJU: Ispunićemo očekivanja navijača Betisa

Novosti online

13. 07. 2020. u 15:24

Iskusni čileanski stručnjak Manuel Pelegrini, novi trener fudbalera Betisa, poručio je danas da je srećan zbog povratka u Španiju posle 10 godina.

ПЕЛЕГРИНИЈЕВ ПОВРАТАК У ШПАНИЈУ: Испунићемо очекивања навијача Бетиса

Manuel Pelegrini foto: EPA

Bivši strateg Vest Hema, Mančester sitija, Real Madrida, River Plate i San Lorenca u naredne tri sezone biće trener ekipe sa Benito Viljamarina.

- Zadovoljstvo što sam dobio priliku da dođem u klub kakav je Betis. Povratak u Španiju posle 10 godina predstavlja mi dodatno zadovoljstvo. Betis je veoma popularan tim i siguran sam da imamo ekipu koja će moći da odgovori zahtevima navijača - rekao je Pelegrini na predstavljanju.

On je istakao da će njegov stručni tim i on Betisu doneti iskustvo koje će biti značajno za napredovanje ekipe.

- Svi smo na istom zadatku, moramo da pokažemo pobednički mentalitet, želju za pobedom i žzlju da igramo u Evropi. Pred nama je mnogo posla - zaključio je Pelegrini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali