PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG MLADIĆA; Pavlović: Halilović je pretio meni i mojoj deci da će nas gepekovati, završio je karijeru

Novosti online

14. 07. 2020. u 20:35

BELMIN Halilović, koji je zbog veličanja Ratka Mladića dobio otkaz u Alfa Modrči, danas je izneo svoju stranu priče. A sada je stigao i odgovor od Daniela Pavlovića.

ПУКЛО ПРИЈАТЕЉСТВО ЗБОГ МЛАДИЋА;  Павловић: Халиловић је претио мени и мојој деци да ће нас гепековати, завршио је каријеру

Foto: V.Blagojević

Naime, društvene mreže je preplavila fotografija 23-godišnjeg Halilovića kako pozira u majici sa srpskim motivima, a jednom od sagovornika na društvenoj mreži poslao je fotografiju uz natpis: 'Živeo Ratko Mladić'.

Iako je sve, kako tvrdi, bila interna šala, fotografija je završila u javnosti, a Halilović preko noći postao omražen zbog onoga što je napravio.

U razgovoru za medije Halilović se dotakao Jasmina Memiševića i Daniela Pavlovića, koje optužuje da su mu se svetili i da su ga "uvalili" samo zato što su hteli da se okoriste o njegov transfer.

Međutim Pavlović, jedan od dvojice koji je navodno tražio novac od Halilovića, kaže dato nije tačno i da Belmin  dokaže svoje optužbe

- To nije istina, nek dokaže sve to što govori. On mene i ne zanima, samo sam hteo da učinim uslugu Dariju Puriću. Nema istine u njegovim tvrdnjama da sam ga ja ucenjivao i da sam izbacio u javnost tu spornu fotografiju niti da sam ga, kako sam kaže, uvalio, izjavio je Pavlović za "Sportsport.ba" i nastavio

- Imao sam u Sarajevu dženazu najboljeg prijatelja koji je poginuo u Hrvatskoj kada se sve dešavalo, nisam imao nikakve veze s tim, a svakako osuđujem ono što je uradio i što je veličao ratnog zločinca - rekao je Pavlović .

Najavio je i tužbu.

- Podižem protiv njega tužbu za klevetu i nanošenje duševne boli. Pretio je meni i mojoj deci kako će nas voziti u gepeku i to sa raznih brojeva. Mislim da mu je ovim karijera gotova, ali ja nisam kriv za ono što mu se desilo i za to mora sam da snosi posledice - zaključio je  Pavlović za "Sportsport.ba"


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

GOL KOJI JE SRBIJA ČEKALA: Orlovi vode protiv Švajcarske (VIDEO)