REAL PRED TITULOM: Navijači, ne dolazite na trg!

V. N.

15. 07. 2020. u 17:08

REAL Madrid od 2017. godine čeka titulu prvaka Španije i vrlo je moguće da će da je dočeka sutra u meču sa Viljarealom

РЕАЛ ПРЕД ТИТУЛОМ: Навијачи, не долазите на трг!

Foto: TanjugAP Photo/Jose Breton

Utakmica pocinje u 21.00, a stara tradicija kaže da se trofeji proslavljaju sa navijačima na madridskom trgu Sibeles. Ipak, ovog puta iz kluba su se oglasili saopštenjem, u kojem mole svoje pristalice da zbog velike opasnosti od širenja virusa korona ne izlaze na gradske ulice i centralni trg.

- Real Madrid moli svoje navijače da ne idu na trg Sibeles ako naš klub osvoji titulu u prvenstvu. Svesni smo teške situacije koju proživljavamo i truda koje društvo ulaže da bi se izborilo sa posledicama pandemije virusa korona. Uspeli smo da se vratimo na teren u veoma teškom momentu i najvažnije nam je zdravlje svih igrača i navijača - navodi se u saopštenju Reala.

Matematički će sve biti gotovo ako Real pobedi Viljareal, pa će tako preuzeti titulu od velikog rivala Barselone, bez obzira na to što bi do kraja igrao i meč poslednjeg kola sa Leganseom. Barsa sutra igra sa Osasunom i ostaje joj još duel sa Alavesom.

- Ako osvojimo titulu, naši igrači neće doći na trg Sibeles i zato tražimo od naših navijača da urade isto... Moramo da doprinesem da se izbegnu rizici od zaraze i daljeg širenja pandemije - zaključili su u saopštenju iz Real Madrida.

BROJKA
33 titule prvaka Španije u istoriji osvojio je kraljevski klub

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer