LIVERPUL GREŠIO I POKLANJAO: Arsenal iskoristio prilike i srušio šampiona

Beta

15. 07. 2020. u 23:18

PRVAK Engleske mislima već na odmoru.

ЛИВЕРПУЛ ГРЕШИО И ПОКЛАЊАО: Арсенал искористио прилике и срушио шампиона

Foto: Tanjug/Glyn Kirk/Pool via AP

Fudbaleri Arsenala pobedili su večeras na svom terenu šampiona Premijer lige Liverpul sa 2:1, u utakmici 36. kola i zadržali šanse za plasman u Ligu Evropa.

Liverpul je poveo u 20. minutu golom Sadija Manea, a Arsenal je izjednačio zahvaljujući greškama gostiju. Prvo je pogrešio Virdžil van Dajk pred svojim golom, do lopte je došao Aleksandar Lakazet i izjednačio je u 32. minutu.

Pobedonosni gol postigao je mladi Ris Nelson u 44. minutu, posle greške golmana Alisona koji je nespretno dodao loptu do Lakazeta.

- Ovi golovi nisu smeli da se dogode, bukvalno smo im poklonili pogotke - samokritičan je bio Van Dajk posle meča u kojem je njegov tim imao čak 23 šuta ka golu naspram samo tri udarca rivala.

Liverpul je već osvojio šampionsku titulu, a posle druge uzastopne utakmice bez pobede, odnosno ukupno trećeg poraza u ligi, ima 93 boda čime je i definitivno ostao bez šanse da dođe do brojke od 100 bodova.

Arsenal je ostao u igri za plasman u Ligu Evropa. Deveti je na tabeli sa 53 boda, tri manje od Vulverhemptona na šestom mestu koje vodi u kvalifikacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali