FOTOGRAFIJA DANA U SERIJI A: Mihajlović i Gatuzo zajedno na klupi (FOTO)

Novosti online

16. 07. 2020. u 10:21

STARI prijatelji, nekadašnji fudbaleri i aktuelni trener Bolonje i Napolija Siniša Mihajlović i Rino Gatuzo ostavili su najjači utisak u poslednjem kolu Serije A.

ФОТОГРАФИЈА ДАНА У СЕРИЈИ А: Михајловић и Гатузо заједно на клупи (ФОТО)

Rino Gatuzo foto: EPA

Njih dvojica su sela na istu klubu, kao drugari, da zajedno sačekaju početak utakmice tokom koje će biti veliki rivali. Kamere su ih snimile, a o tome je posle meča brujala cela fudbalska Italija.

Nastavak ove lepe slike preneo se i pred novinare posle utakmice, na zajedničkoj konferenciji za medije, gde su dvojica trenera došla zajedno.

- Bolonja je bila mnogo bolja od nas. U prvom poluvremenu smo igrali, u drugom nismo nikako preuzimali teren. Igrali smo ispod proseka poslednjih sedam, osam utakmica i to nije dobro. Nije me briga kad čujem da nemamo stimulacije i motivacije jer ih imamo. Za nekoliko nedelja igramo protiv Barselone. Bolonja nam je bila opomena, nismo igrali kao tim Dobro je da smo izjednačili na kraju – rekao je trener Napolija Rino Gatuzo.

Duel Bolonje i Napolija završen je rezultatom 1:1, posle čega su dvojica trenera drugarksi “podelila” bodove na stadionu “Renato Dal Ara”.

Mihajlović i Gatuzo foto: EPA

Siniša Mihajlović i Đenaro Gatuzo pred utakmicu u Bolonji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna