TRENER ARSENALA ZABRINUT: Biće ogroman posao naprviti jači tim

Beta

16. 07. 2020. u 10:47

TRENER fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je da je vrlo zabrinut jer nije siguran da li će klub imati novca za transfere.

ТРЕНЕР АРСЕНАЛА ЗАБРИНУТ: Биће огроман посао напрвити јачи тим

Mikel Areta foto: EPA

Teško je napraviti tim da bude konkurentan u najjačem društvu Premijer lige jer je zastoj u sezoni sve pogodio finansijski.

- To je velika briga. Možete videti kako Liverpul gradi svoju ekipu i tu nema magije. Ekipa mora da se pojača samo kvalitetnim igračima. Nama treba jači sastav kako bismo se takmičili u Premijer ligi. To je izazov. To je ogroman posao. Samo treba pogledati razliku između dve ekipe - ogromna je. Zaostatak u mnogim oblastima ne možemo da popravimo za dva meseca, ali jaz između odgovornosti, energije, posvećenosti i borbe između dve ekipe je sada jednak. Pre nije bilo tako. Za ostalo će biti potrebno neko vreme, sada barem to imamo i moja poruka igračima je da možemo nešto da napravimo - rekao je Arteta za “Skaj”.

Arsenal je sinoć pobedio šampiona Liverpul sa 2:1, deveti je na tabeli ali se primakao na tri boda Vulverhemptonu i šestom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa. Arsenal je sprečio Liverpul da ove sezone stigne do 100 osvojenih bodova u Premijer ligi.

U 36 utakmica u Premijer ligi Arsenal je ostvario 13 pobeda, uz 14 remija i devet poraza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove