REAL OSVOJIO TITULU, PEREZ NAGLASIO: Neće biti velikih pojačanja ovog leta

Beta

17. 07. 2020. u 12:40

PREDSEDNIK Real Madrida Florentino Perez, odmah nakon osvajanja 34. titule šampiona Španije, poručio je navijačima da ovog leta ne očekuju spektakularne transfere.

РЕАЛ ОСВОЈИО ТИТУЛУ, ПЕРЕЗ НАГЛАСИО: Неће бити великих појачања овог лета

Florentino Perez foto: EPA

- Neće biti velikih pojačanja ovog leta. Ne možemo da tražimo od fudbalera da pristanu na smanjenje plata od 20 odsto, a da onda dovodimo skupa pojačanja - rekao je Perez, a prenosi "Marka".

Na pitanje novinara da li to važi i za Kilijana Mbapea, Perez je jasno stavio do znanja da napadač Pari sen Žermena neće doći u Madrid ovog leta.

- Može da sačeka. Real će svakako vratiti na tržište i opet kupovati samo najjbolje na svetu. Ipak, prioritet je borba sa posledicama pandemije - rekao je Perez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk