POVRATAK U ELITU: Lids ponovo u Premijer ligi!

Beta

17. 07. 2020. u 21:19

Fudbaleri Lidsa vratili su se večeras u Premijer ligu, zahvaljujući pobedi Hadersfilda nad Vest Bromvič Albionom od 2:1, u utakmici 45. kola Čempionšipa.

ПОВРАТАК У ЕЛИТУ: Лидс поново у Премијер лиги!

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Lids je prvi na tabeli sa 87 bodova, pet više ali i utakmicom manje od Vest Bromviča. Lids se vratio u Premijer ligu prvi put od 2004. godine

Vest Bromvič je vezao tri utakmice bez pobede, drugi je na tabeli u Čempionšipu koje vodi direktno u Premijer ligu, ali bi već sutra Brentford mogao da ga preskoči i preuzme drugo mesto, pobedom protiv Stouka. Vest Bromvič ima 82 boda, a trećeplasirani Brentford bod manje i utakmicu manje.

Hadersfild je poveo u četvrtom minutu golom Kristofera Vilkoka, a izjednačio je O'Šej u 42. minutu. Važnu pobedu domaćima u borbi za opstanak doneo je Emil Smit Rou u 86. minutu.

Hadersfild je sada 17. na tabeli sa 51 bodom i nalazi se na šest bodova od zone ispadanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)