OKUPLJA EKIPU: Riberi zove Gecea i Mandžukića u Firencu

Beta

19. 07. 2020. u 14:14

FUDBALER Fiorentine Frenk Riberi pozvao je igrače Marija Gecea i Marija Mandžukića da mu se priključe u tom italijanskom klubu.

ОКУПЉА ЕКИПУ: Рибери зове Гецеа и Манџукића у Фиренцу

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Fudbaler Fiorentine Frenk Riberi pozvao je igrače Marija Gecea i Marija Mandžukića da mu se priključe u tom italijanskom klubu.

Kako su preneli "Bild" i "Gazeta delo sport", Riberi je nezavnični posrednik u pregovorima sa Geceom i Mandžukićem, sa kojima je svojevremeno igrao u Bajernu iz Minhena.

Gece i Mandžukić su slobodni igrači. Nemački fudbaler je napustio Borusiju iz Dortmunda, a hrvatski fudbaler je raskinuo ugovor sa katarskim Al-Duhailom posle samo šest meseci.

Riberi (37) je 2019. godine, posle 12 godina otišao iz Bajerna i prešao u Fiorentinu. Postigao je tri gola i imao je dve asistencije u 18 utakmica pre nego što je slomio skočni zglob.

Mandžukiću (34) nije strana Serija A, pošto je pet godina sa uspehom igrao za Juventus.

Gece je prošlog meseca proslavio 28. rođendan, a za njega je zainteresovan Atletiko Madrid.

Fiorentina je dovodila zvezde Bajerna u prošlosti, nakon što je 2013. godine angažovala Marija Gomeza, koji se uspešno igrao za klub iz Firence.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna