ČOLIĆ SKRENUO PAŽNJU NAVIJAČA PARTIZANA: Pamtim pobede i golove protiv Reala i Zvezde, spreman sam i na aplauze i kritike

Novosti online

19. 07. 2020. u 14:27

MLADI fudbaler Partizana Nikola Čolić izjavio je da mu se najveći san već ostvario ulaskom u prvi tim, ali da u budućnosti želi da ostavi dubok trag u crno-belom dresu.

ЧОЛИЋ СКРЕНУО ПАЖЊУ НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: Памтим победе и голове против Реала и Звезде, спреман сам и на аплаузе и критике

Foto: FK Partizan

- Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je ispred mene veliki rad i zalaganje. Fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike - rekao je talentovani vezista, koji će u avgustu postati punoletan, za klupski sajt.

Kako navodi, strpljiv je i ide korak po korak.

- Najveća želja mi se, za sada, ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu - istakao je Čolić.

Upitan na koje pobede i trofeje je najponosniji u mlađim kategorijama kaže:

– Iz perioda mlađih kategorija Partizana pamtim dosta pobeda i golova, prvenstveno protiv Crvene Zvezde, kao i trijumf i pobedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio. Pobede, posebno nad večitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb!

Izdvojio je određene igrače crno-beih koji su igrali na njegovoj poziciji.

– Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji.

Na kraju je otkrio i kako izgleda da deli teren sa starijim igračima.

– Osećaj je stvarno neverovatan. Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti deo ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cenu! Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci. Odužiću se, spreman sam - zaključio je Čolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!