VOTFORD TRAŽI TRENERA: Jokanović jedna od opcija

V. N.

21. 07. 2020. u 20:10

SLAVIŠA Jokanović (51) nalazi se na listi želja Votforda za novog trenera posle smene Najdžela Pirsona, objavili su engleski mediji.

ВОТФОРД ТРАЖИ ТРЕНЕРА: Јокановић једна од опција

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

"Stršljenovi" su se očigledno pokajali što 2015. nisu produžili ugovor sa srpskim stručnjakom, koji ih je uveo u Premijer ligu, pa misle da bi možda sada mogli da isprave grešku.

Međutim, ova opcija i nije tako realna, budući da Jokanović ima posao u katarskom klubu Al Garafa. Takođe, kao favorit za mesto menadžera Votforda po kladionicama je Francuz Klod Puel, strateg Sent Etjena, koji je na Ostrvu radio u Sautemptonu i Lesteru.

Jokanović trenutno radi u osmom klubu u trenerskoj karijeri. Počeo je sa Partizanom na čijoj klupi je sedeo od 2007. do 2009. godine. Zatim je od 2012. do 2013. bio šef struke u tajlandskom Muangtongu, 2014. je vodio Levski, 2014. Erkules, a od 2014. do 2015. engleski Votford kojeg je uveo u Premijerligu Engleske.Celu 2015. godinu je radio u Makabiju iz Teal Aviva, a zatim pune tri godine u Fulamu. Od prošle godine je trener Al Garafe.

Britanski mediji poslednjih dana spekulišu da će naš stručnjak možda i da se vrati na Ostrvo, ali je pitanje koliko su u Votfordu spremni da "pobede" svoju sujetu i isprave greške iz prošlosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali