SRBI ODLIČNI U INOSTRANSTVU: Ivanović u timu godine, Kolarov šalje “projektile”

B. Antić

23. 07. 2020. u 21:11

BRANISLAV Ivanović je u februaru napunio 36 godina, a Aleksandar Kolarov će u novembru proslaviti 34. rođendan.

СРБИ ОДЛИЧНИ У ИНОСТРАНСТВУ: Ивановић у тиму године, Коларов шаље “пројектиле”

Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Međutim, to ne sprečava dvojicu srpskih veterana, koji su bili sjajan tandem bekova dok su zajedno igrali za "orlove", da blistaju u finišu sezone u Rusiji i Italiji, gde su obasuti komplimentima.

Nekadašnji kapiten reprezentacije, Ivanović, dobio je ogromno priznanje, budući da je izabran u idealni tim ruskog prvenstva, u kome je njegov Zenit odbranio titulu sa 15 bodova više od drugoplasirane Lokomotive. Pored Baneta (25 mečeva, četiri gola u ligi), tu su još i golman Akinfejev (CSKA), defanzivci Fernandez (CSKA), Žigo (Spartak) i Santos (Zenit), vezisti Krihovjak (Zenit), Vlašić (CSKA) i Aleksej Mirančuk (Lokomotiva), kao i napadači Azmun i Džuba (Zenit) i Vanderson (Krasnodar).

A u Seriji A, Kolarov bombarduje. Naslednik Ivanovića sa trakom u dresu nacionalnog tima, sa više od 30 metara je zatresao mrežu Hrvata Karla Letice, golmana Spala u visokoj pobedi Rome (6:1) u 35. kolu. Bio je to sedmi pogodak našeg levog beka u tekućem prvenstvu, i od njega su u timu efikasniji samo Edin Džeko (15) i Henrik Mhtarjan (9).

- Kolarov je odigrao veoma dobro, iako je, kao i većina fudbalera, umoran od ove teške sezone - rekao je trener Rome Paulo Fonseka.

Roma, koja u nedelju dočekuje Fiorentinu, trenutno je peta i osigurala je plasman u Ligu Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)