ZVEZDA ODUSTALA OD POJAČANJA: Novac je veliki problem

Novosti online

24. 07. 2020. u 09:40

CRVENA zvezda se nalazi u velikom problemu, nema novca za dovođenje novih pojačanja.

ЗВЕЗДА ОДУСТАЛА ОД ПОЈАЧАЊА: Новац је велики проблем

Foto: N.Paraušić

Aleksandar Katai i Srđan Spiridonović su za sada jedina nova imena na Marakani.

Planirali su čelnici šampiona Srbije dovođenje sjajnog Nigerijca, Ogenjija Onazija, koji je napustio Denizli i postao slobodan igrač.

Međutim, čak ni činjenica da nema obeštećenja u ovom slučaju nije dovoljna, jer je, kako navodi Maxbetsport, godišnja plata od pola miliona evra u ovom slučaju veliki luksuz za srpskog šampiona.

Planirani odlazak Matea Garsije nije se dogodio, a za sada nema nagoveštaja da bi klub mogli da napuste Njegoš Petrović ili Dušan Jovančić i tako Zvezdi donesu sredstva koja bi bila upotrebljena za dovođenje nigerijskog veziste, koji je svojevremeno nastupao za Lacio.

I uspon Saneku Sanoga je bitan razlog da se ne žuri sa pojačavanjem veznog reda, a svakom novajliji je potrebno vremena da se uklopi. Ostaje da se sačeka jos neki period, ali eventualna saradnja Crvene zvezde i Onazija, sada je na dugačkom štapu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (9)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala