POVRATAK NA TEREN: Jaja Ture trenira sa engleskim četvrtoligašem

Beta

24. 07. 2020. u 18:27

BIVŠI fudbaler Mančester sitija Jaja Ture trenirao je danas sa četvrtoligašem Lejton Orijentom.

ПОВРАТАК НА ТЕРЕН: Јаја Туре тренира са енглеским четвртолигашем

Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Ture je trenutno bez kluba, živi u blizini trening centra Lejton Orijenta i postigao je dogovor da trenira sa ekipom kako bi ostao u formi.

Fudbaler Obale Slonovače, koji je osvojio brojne trofeje sa Mančester sitijem i Barselonom, rekao je da je ostao u Londonu za vreme karantina zbog pandemije korona virusa, nakon što je sa klubon Cingdao Hajnu izborio plasman u kinesku prvu ligu.

- Samo želim da uživam do poslednjeg minuta pošto je fudbal za mene sve. Dozvolili su mi da treniram sa momcima. Trener je fantastičan. Svi su me lepo dočekali i osećam se kao kod kuće. Želim da treniram i da dam sve od sebe i možda, videćemo - rekao je 37-godišnji Ture.

On će i u ponedeljak ponovo trenirati sa ekipom.

Trener Lejton Orijenta Ros Emblton rekao je da su svi u klubu mislili da je šala, kada ih je kontaktirao Tureov menadžer pre 10 dana. On je dodao da ekipa može mnogo da nauči od Turea.

- Svaka prilika da radite sa fudbalerom njegovih kvaliteta, sa jednim od najboljih na svetu, je fantastična - rekao je Emblton.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DAČIĆ OTKRIO DA SU RADMILA I ON PORODIČNO VEZANI Na ivici suza: Ja sam njihov zet