SERIJA A: Lukaku i Sančez vratili Inter na drugo mesto

Beta

25. 07. 2020. u 22:08

FUDBALERI Intera pobedili su večeras na gostujućem terenu Đenovu sa 3:0, u utakmici 36. kola Serije A i preuzeli drugo mesto na tabeli.

СЕРИЈА А: Лукаку и Санчез вратили Интер на друго место

Foto: Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Fudbaleri Intera pobedili su večeras na gostujućem terenu Đenovu sa 3:0, u utakmici 36. kola Serije A i preuzeli drugo mesto na tabeli.

Inter poveo u 34. minutu golom Romelua Lukakua, a drugi gol postigao je Aleksis Sančez u 83. minutu. Konačan rezultat postavio je Lukaku, svojim drugim golom na utakmici, u trećem minutu nadoknade vremena.

Lukaku je sada treći na listi strelaca sa 23 gola u Seriji A. Prvi je Ćiro Imobile iz Lacija sa 31 golom, a iza je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo sa 30 golova.

Inter je večeras postao prva ekipa koja je odigrala 3.000 utakmica u Seriji A.

Posle 22. pobede u ligi Inter se popeo na drugo mesto na tabeli sa 76 bodova, četiri manje od vodećeg Juventusa, ali i utakmicom više. Atalanta je treća sa 75 bodova, dok četvrtoplasirani Lacio ima 72 boda. Sve četiri ekipe plasirale su se u Ligu šampiona.

Đenova je pretrpela 18. poraz, zauzima 17. mesto na tabeli i prva je iznad zone ispadanja sa 36 bodova, četiri više i utakmicom više od Lećea, koji je prvi ispod crte.

Ranije danas je Parma na gostovanju savladala Brešu (1:2)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NE BI VOLEO DA IMAŠ POSLA SA MNOM: Marija javno podržala Milenu Radulović posle odloženog suđenja Miki Aleksiću (FOTO)