POJAČANJE IZ BELGIJE: Kovačević opet u Vojvodini

Z. Grumić

27. 07. 2020. u 18:06

DOSKORAŠNjI fudbaler belgijskog Kortrijka Vladimir Kovačević (27) od danas je drugi put član Vojvodine (došao kao slobodan igrač), u kojoj je 2010. započeo seniorsku karijeru.

ПОЈАЧАЊЕ ИЗ БЕЛГИЈЕ: Ковачевић опет у Војводини

Foto: FK Vojvodina

Kovačević igra na poziciji štopera. Prošao je Vošinu omladinsku školu, a posle pozajmica u Hajduku iz Kule i novosadskom Proleteru bio je član Spartaka, iz kojeg se 2016. vratio među crveno-bele.

Zahvaljujući dobrim igrama, prešao je u belgijski Kortrijk, čiji je član bio pune tri i po godine, s tim da je sezonu 2018/2019. proveo na pozajmici u Šerifu iz Tiraspolja.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se vratio u svoju kuću. Vojvodina je moj klub, u kojem sam ponikao i napravio prve korake. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo i zbog toga što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji mi je trasirao fudbalski put u Proleteru i Vojvodini. Nadam se da će ove sezone Kup ostati u Novom Sadu, a kao jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, svakako ćemo pokušati da obradujemo naše navijače i u prvenstvu - rekao je Kovačević, prilikom potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali