MITAR MOŽDA ZA REVANŠ: Golgeter Fulama blizu povratka na teren

V. N.

28. 07. 2020. u 11:20

FULAM je uradio sinoć više od pola posla u prvom meču polufinala plej-ofa za ulazak u Premijer ligu Engleske, i bez svog ubedljivo najboljeg fudbalera Aleksandra Mitrovića.

МИТАР МОЖДА ЗА РЕВАНШ: Голгетер Фулама близу повратка на терен

Foto: EPA

Gostovanje Kardifu (2:0) je srpski centarfor i golgeter Čempionšiša (26 pogodaka) preskočio zbog lakše povrede zadnje lože, a kako stvari sada stoje, nije 100 odsto sigurno da će igrati sutra (20.45) u revanšu u Londonu.

- Ono što mogu da kažem je da se nadamo da će Mitrović biti spreman da igra drugu utakmicu – rekao je Skot Parker, menadžer Fulama. – Možda je mogao da nastupi i na ovom meču, ali procenio sam da je bolje da ništa ne rizikujemo. Ostavili smo ga u Londonu da se oporavi, a mi smo pokazali da možemo da prikažemo dobru partiju i kada on nije s nama na terenu.

U sredu (20.45) će biti poznato ko je prvi finalista baraža, pošto se sastaju Brentford i Svonsi (prvi duel 0:1). Presudni dvoboj za ulazak u društvo sa Liverpulom, Sitijem, Junajtedom... je na programu 4. avgusta na stadionu „Vembli“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)