UKRALI SU MI DVE TITULE: Bufon otkrio zbog čega je bilo važno da se vrati u Juventus

Novosti online

28. 07. 2020. u 12:22

LEGENDARNI italijanski golman Đanluiđi Bufon vratio se prošlog leta u Juventus, posle jednogodišnjeg izleta u PSŽ, a posle osvajanja devete uzastopne titule "stare dame", iskusni čuvar mreže je "otvorio dušu".

УКРАЛИ СУ МИ ДВЕ ТИТУЛЕ: Буфон открио због чега је било важно да се врати у Јувентус

Foto: EPA

- Srećan sam jer je ovo bila veoma važna sezona za mene. Želeo sam da se vratim i osvojim desetu titulu s Juventusom, jer sam tako zatvorio jedan krug. Morao sam da osvojim deset šampionata jer su mi dve titule ukrali - podsetio se nekadašnji italijanski reprezentativac "Kalčopolija" u kojem su crno-belima oduzete dve krune.

- Srećan sam i zbog toga što sam postao rekorder lige, ali godina nije bila lagana za nikoga od nas. Ponosan sam na sebe jer sam prošao test koji sam samom sebi postavio - rekao je Bufon.

U tek završenoj sezoni Serije A Điđi je postao je apsolutni rekorder po broju nastupa u elitnom rangu italijanskog fudbala, odigravši 648 utakmica, a taj rekord će imati priliku i da poveća pošto je produžio ugovor sa Juventusom do kraja sledeće sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk