IMATE DVE OPCIJE: Rakitićev ultimatum Barseloni

Novosti online

28. 07. 2020. u 13:10

RASTANAK Ivana Rakitića i Barselone tema je u španskim medijima već mesecima, ali zasad od toga nema ništa. Odluka kluba i hrvatskog reprezentativca je da će o saradnji razgovarati kada se završi prekinuta sezona Lige šampiona.

ИМАТЕ ДВЕ ОПЦИЈЕ: Ракитићев ултиматум Барселони

Foto: EPA

"Mundo Deportivo" otkriva da se Barselona nada odlasku iskusnog veziste, koji ima još godinu dana ugovora, zbog čega je katalonski velikan spreman da ga pusti za 10 miliona evra.

- Međutim, Rakitić je ranije poručio da ne želi da ode i njegov stav se nije promenio ni za milimetar. Ako ga Barselona ne želi u ekipi, onda Hrvat pristaje samo na raskid ugovora kako bi se bez obeštećenja vratio u Sevilju - piše "Mundo Deportivo".

Rakitić je u kontaktu s ljudima iz Sevilje i svestan je da u tom klubu nemaju novca za obeštećenje Barseloni i za njegovu platu. Katalonski mediji ističu da hrvatski vezista ima situaciju pod kontrolom jer će, ili ostati u Barseloni još godinu dana s istom platom, ili se izboriti za odlazak u voljeni klub, gde će igrati za nešto manje novca.

Rakitić je u Sevilji proveo tri sezone, od 2011. do 2014. a onda ga je za 18 miliona evra dovela Barselona. U katalonskom klubu je odigrao 309 utakmica do sada i postigao je 35 golova uz 41 asistenciju. Osvojio je jednu Ligu šampiona i četiri Kupa kralja, i isto toliko šampionskih titula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)