VOJVODINA HVATA ZALET: Na "Karađorđe" stigao još jedan povratnik

Beta

28. 07. 2020. u 14:42

FUDBALSKI klub Vojvodina potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa povratnikom Novicom Maksimovićem, dosadašnjim igračem Panioniosa.

ВОЈВОДИНА ХВАТА ЗАЛЕТ: На Карађорђе стигао још један повратник

Foto: FK Vojvodina

- Jako sam srećan što sam se vratio. O veličini kluba ne treba mnogo da pričam, jer zna se da je jedan od najvećih u Srbiji. Ovde sam proveo najlepši deo svoje karijere, tokom kojeg smo imali vrhunske rezultate. Dva puta zaredom smo stizali do plej-ofa Lige Evropa, a nadam se da ćemo ovoga puta imati malo više sreće, pogotovo što se tiče žreba, pa da probamo da uđemo u grupnu fazu - rekao je Maksimović za sajt kluba.

Maksimović ima 32 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Vojvodini je već bio od 2015. do 2017, kada je otišao prvo u kazahstanski Atirau, a potom i grčki Panionios. Naveo je da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopi.

- Sa (trenerom Nenadom) Lalatovićem sam radio i prošli put, tako da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se prilagodim. Poznajem dosta igrača, kao i članove stručnog štaba, tako da jedva čekam da istrčim na teren i dam svoj maksimum - kazao je Maksimović.

Vojvodina je dan ranije angažovala još jednog povratnika, Vladimira Kovačevića, koji je od 2017. nastupao za Kortrajk u Belgiji i moldavski Šerif.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer