BOMBA NA MARAKANI: Zvezda želi bivšeg napadača Mančester junajteda, Degenek odlazi iz kluba

Novosti online

28. 07. 2020. u 17:25

NEKADAŠNjI napadač Mančester junajteda Frederiko Makeda, godinama unazad brani boje Panatinaikosa, međutim, prema informacijama iz Grčke, ovaj nekada veliki potencijal svetskog fudbala na meti je Crvene zvezde.

БОМБА НА МАРАКАНИ: Звезда жели бившег нападача Манчестер јунајтеда, Дегенек одлази из клуба

Frederiko Makeda i Majkl Oven foto AP

Makeda je u sezoni 2008/2009 dobio šansu kao tinejdžer u Mančester junajtedu, a legendarni Ser Aleks Ferguson ga je u meču sa Aston Vilom bacio u vatru, što je Makeda na pravi način iskoristio i postigao pobedonosni gol za 3:2!

Kasnije, dok je bio u Mančesteru, uglavnom je išao na pozajmice u Kvins Park Rendžers, Sampdoriju, Štutgart, Donakester i Birmingem. Zatim je prešao u Kardif koji ga je takođe jednu sezonu poslao na pozajmicu u Noritngem Forest.

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek izvesno uskoro završava drugi mandat na "Marakani", saznaje B92.net.

Jedan od najstandardnijih u timu Dejana Stankovića dobio je izdašnu ponudu od Spartaka iz Moskve.

Dva kluba, čiji navijače gaje prijateljske odnose, u ozbiljnim su pregovorima poslednjih nedelja.

Spartak je spreman da izdvoji za transfer tri miliona evra, ali beogradski crveno-beli zahtevaju malo više i određeni deo procenata od naredne prodaje.

Međutim, očekuje se da se Spartak i Zvezda približe stavove i dogovore transfer, a Degenek završi drugo poglavlje u dresu Zvezde, takođe u kratkom roku.

Prvi put, od leta, 2018. godine, je na stadionu "Rajko Mitić" proveo šest meseci, pre nego što je dogovoren transfer u Al Hilal, brzo se vratio, a onda posle godina je opet spreman za inostranstvo.

Oba puta posle uspeha i plasmana u Ligu šampiona, do koje je australijski reprezentativac dao poseban pečat golovima (Salcburg, Jang Bojs).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk