KAPITEN ODLAZI U BiH: Nikolić napušta Voždovac i seli se u Tuzlu

Beta

28. 07. 2020. u 19:13

DOSADAŠNjI kapiten Voždovca Nemanja Nikolić napušta klub i u sledećoj sezoni nosiće dres Tuzla sitija, bosansko-hercegovačkog Premijerligaša.

КАПИТЕН ОДЛАЗИ У БиХ: Николић напушта Вождовац и сели се у Тузлу

Nemanja Nikolić foto: N.Paraušić

Nikolić tako završava drugi mandat u Voždovcu, čiji je dres nosio i 2017. godine.

"Želeo bih da zahvalim svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji i da poželim ekipi mnogo sreće u narednoj sezoni. Protekle godine smo imali mnogo uspeha i jednu od najboljih polusezona u istoriji kluba i na to sam ponosan", rekao je Nikolić, prenosi Voždovac.

"Srećan sam zbog novih izazova u karijeri i jedva čekam da vidim šta me čeka u novoj stranici moje karijere", dodao je on.

Kako je naveo sprski superligaš, Nikolić je u protekloj sezoni bio nosilac igre Voždovca i najbolji strelac ekipe što je "i privuklo pažnju mnogih klubova".

"Čelnici kluba iz Tuzle bili su najkonkretniji i postigli dogovor sa upravom Voždovca o transferu", navodi se u saopštenju Voždovca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOK: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije