ZVEZDA SPREMNA ZA START SEZONE: Gol i majstorska asistencija Spiridonovića, Radulović "dotukao" Borac

Z. Ćorović

28. 07. 2020. u 20:50

MNOGO se priča i očekuje od povratnika Kataija i Kange, a najviše do sada je pokazao Srđan Spiridonović. Momak iz Beča, koji je došao kao prvo letnje pojačanje, dao je najveći doprinos Zvezdoj glatkoj pobedi u generalci protiv Borca iz Banjaluke na „Marakani“ – 3:0 (1:0).

ЗВЕЗДА СПРЕМНА ЗА СТАРТ СЕЗОНЕ: Гол и мајсторска асистенција Спиридоновића, Радуловић дотукао Борац

Foto: FK Crvena zvezda

Spiridonović je u 15. minutu preciznim udarcem završio brzu i tečnu akciju posle odličnog proigravanja Ivanića, u 54. se istakao majstorskom asistencijom koju je iskoristio Nikolić za 2:0.

Bio je Spidi strelac i na prošlom meču sa Napretkom pa se dobrim igrama nametnuo kao najprijatnije iznenađenje priprema.  Trijumf protiv Borca začinio je mladi Radulović lepim lobom u finišu meča.

- Najviše sam zadovoljan što se niko nije povredio, u sve ove prijateljske utakmice smo ulazili posle velikog rada. Mogu da budem prezadovoljan kako su odrađene pripreme. Veliki sam optimista – rekao je posle utakmice Dejan Stanković, trener crveno-belih.

Od igrača koji imaju probelma sa povredama,  samo je Gavrić zaigrao u drugom poluvremenu.

U subotu (19.30) Crvena zvezda je domaćin Novom Pazaru u prvom kolu Superlige.   

C. ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Eraković, Rodić – Sanogo (od 59. Jovičić), Nikolić - Ivanić, Spiridonović, Katai (od 46. Vulić), Tomane. Od 70. minuta: Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin, Jovančić, Vukanović, Gavrić, Radulović, Krstović.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!