STANKOVIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: Ima vremena da se još više "zategnemo"

Beta

28. 07. 2020. u 21:50

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je, posle večerašnje pobede nad Borcem iz Banjaluke, da je najvažnije da nema povreda i istakao da je veliki optimista pred početak nove sezone.

СТАНКОВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА: Има времена да се још више затегнемо

Foto: M.Vukadinović

"Zadovoljan sam jer smo svi izašli na nogama i jer nema nikakvih problema i povreda. Snažno radimo i plašimo se malo ovakvih utakmica, jer bi zaista bila šteta da neko otpadne u ovom trenutku. Odradili smo normu, istrčali smo i ponavljam najvažnije je da smo svi zdravi", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu banjalučki Borac sa 3:0, u poslednjoj proveri pred start sezone.

"Još smo u fazi rada, teške su noge, ali vide se ideje, zahtevi i drago mi je što usvajamo ono što uvežbavamo na treninzima. Ima vremena da to još više 'zategnemo'. Veliki sam optimista", rekao je Stanković.

Crveno-beli su sa maksimalnim učinkom završili pripreme, na četiri meča su postigli osam golova, a primili samo jedan.

"I taj koji smo primili je bio veoma čudan, da tako kažem. Nema dobrog napada bez odlične odbrane. Radimo na tome svakodnevno i to je nešto što je važno i što će se manifestovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je Stanković.

"Kada zaključim period od 11. do 28. jula, uzmem u obzir prijateljske utakmice i sve ono što je urađeno, moram da zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalizmu i ozbiljnom radu, kao i mediko bloku koji je pružio sjajnu negu", dodao je trener Zvezde.

Nova sezona u Super ligi Srbije počeće narednog vikenda, a izabranici Dejana Stankovića će odbranu titule početi utakmicom protiv Novog Pazara na svom stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna